Benicàssim reparteix mil racions de tombet de bou

20/09/2022

Benicàssim continua immers en les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva i la jornada de hui té a la gastronomia com a protagonista. El recinte firal ha congregat a centenars de veïns que han gaudit d’un plat de tombet de bou. Les reines de les festes, Andrea Pérez i Marta Vicente, i els festers i les festeres han han sigut els encarregats d’iniciar el repartiment de tombet de bou per a mil persones. A l’acte tampoc han faltat l’alcaldessa, Susana Marqués, l’edil de Festes, Arturo Martí, i part de la corporació municipal.
La jornada festiva també ha inclòs aquest matí tanque i exhibició de bestiar boví a càrrec de la ramaderia de Javier Tárrega “El Gall” i aquesta vesprada és el torn dels caps de bestiar de les ramaderia de Jaime Tárrega “Lucas” i Josefa Escrig “Bous de la Ribera” en desafiament taurí programat.
L’activitat infantil ha tornat una vesprada més i en aquesta ocasió, la plaça de les Corts Valencianes ha sigut l’escenari dels Jocs de la Ludoneta, una selecció de més de 30 jocs construïts amb materials diversos buscant el reciclatge com mig sostenible. D’altra banda, els socis i les sòcies de l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera han participat en el tradicional berenar sopa que es va desenvolupar en la plaça de les Oliveres congregarà a al voltant de 400 persones en l’acte de gran germanor.
El comerç també ha estat aquesta vesprada present en el programa festiu amb motiu de la Festa del Comerç i Serveis de Benicàssim en la plaça Constitució i en la qual s’ha presentat Pròxim, el nou canal de comunicació del comerç i serveis de Benicàssim. En l’esdeveniment es van repartir regals per a tots els participants i ha comptat amb l’actuació musical en directe del Grup Konecta 80’s.
El tardeo amb l’actuació del grup de rock Mala Idea i vaques i bou embolat de la ramaderia Jaime Tárrega “Lucas”, completen la programació prevista per a la jornada festiva d’aquest dimarts a Benicàssim.