L’alcaldessa

Susana Marqués Escoín

Com a alcaldessa i en nom de la corporació municipal que represente, vos done la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Benicàssim, on trobareu informació sobre el nostre municipi, a més d’uns serveis de qualitat, destinats a garantir el benestar de tots els que vivim ací, i a assegurar que aquells que ens visiteu pugueu experimentar les moltes sensacions que ens converteixen en una de les principals destinacions de la Comunitat Valenciana.

Hui vos presente una de les principals eines de la nova gestió municipal, cridada a convertir-se en un instrument eficaç, interactiu i segur. El meu objectiu és que a través d’aquesta web els ciutadans pugueu fer gestions i procediments administratius des de casa, accedir a un important paquet de recursos, conéixer els principals aspectes de la gestió municipal, o fer-nos arribar les vostres inquietuds, dubtes i suggeriments.

Vos convide a navegar per aquesta web, perquè forma part del model global d’atenció al ciutadà que prestem des de l’Ajuntament com a complement a l’atenció presencial i telefònica del Servei d’Atenció al Ciutadà (SIC). Són instruments que, en tots els casos, serveixen al propòsit d’establir una relació més fluida i directa entre l’Ajuntament i el ciutadà.

Gràcies per visitar-nos; espere que trobeu ràpidament en aquesta web tot allò que voleu conéixer. Sapieu que, com sempre, tindreu les portes de l’Ajuntament obertes i l’alcaldessa a la vostra disposició, perquè treballem per a tots vosaltres.

Salutacions i benvinguts