El X Festival de Blues de Benicàssim se celebrarà del 3 al 5 de juny; tres dies de música en directe en diversos escenaris a l’aire lliure recuperant així el format tradicional del festival, perquè “l’ànima de blues” estiga present en diferents punts del poble.

Els escenaris se situaran en diferents places del municipi i que són el bulevard al costat de la plaça de l’Estació (escenari B.B.King), la plaça dels Dolors (escenari Slide), plaça de la Constitució i al costat de la Torre Sant Vicent (escenari B Sound B), espai que, com ja és habitual, acollirà la clausura del festival, amb una programació que compta amb una vintena d’actuacions i activitats.

La programació de la desena edició destaca per la presència d’artistes internacional i la presència femenina. Gisele Jackson & The Shu Shu’s Trio, Kyla Brox, Cecylia Mestres, Big Dez i The Ginelli Brothers són alguns exemples. En l’apartat nacional, el festival compta amb Rambalaya, Big Yuyu, Alber Solo & The Firebirdblues, Alice & The Wonders i els castellonencs MIB Organ Trio.

A més de les actuacions, la programació es completa amb una classe magistral d’Alber Solo (dissabte 4 a les 11.00 hores a l’Espai de la Música Mestre Vila), el Paella & Blues, a càrrec de Kyla Brox Duo i MIB Organ Trio (dissabte a les 14.00 hores en l’escenari B.B.King), taller de construcció de guitarres amb Méter Mrara (diumenge a les 11.00 hores en la plaça Constitució), Pinta la teua samarreta blues, per Disetta (el dissabte a les 11.00 hores a la plaça Constitució) i exhibicions de claqué i lindy hop a càrrec de Castellón Balla (diumenge, 17.00, a la plaça de la Constitució).