Àrea d’Emprenedoria

Des d’aquesta àrea volem impulsar, en col·laboració amb diferents organitzacions, administracions i institucions, el desenvolupament econòmic i social del municipi a partir d’un element clau: l’emprenedoria.

En aquesta Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local es presta un servei d’assessorament personal i acompanyament en la posada en marxa de projectes que abasta des de l’assessorament en temes administratius, de gestió i sol·licitud de les possibles ajudes a què l’emprenedor poguera tindre accés, o d’ajuda en la concreció i determinació d’un pla d’empresa.

El procediment usat és la realització d’una entrevista personal en l’Agència d’Ocupació amb l’emprenedor, de manera que es filtren d’inici les propostes que no tinguen aspecte de viabilitat o es canalitzen fins als recursos existents que més s’adapten a les característiques del projecte. Col·laborem amb organismes i institucions com el CEEI Castelló, Espaitec, Fundació Globalis, Espaitec, SECOT o la Diputació Provincial com a entitats especialistes en desenvolupament de projectes emprenedors.

Per altra banda, es programen accions formatives, tallers, conferències, jornades i anualment es convoca el CONCURS D’IDEES BENICÀSSIM EMPRÉN, amb els objectius següents:

  • Promoure la generació i el desenvolupament d’iniciatives empresarials, especialment entre la població jove del municipi.
  • Promoure l’interés cap a l’autoocupació laboral, la cultura emprenedora i la creació de projectes i empreses.
  • Projectar a la ciutadania una imatge creativa, emprenedora i activa de la joventut.
  • Premiar les millors idees empresarials.

L’Ajuntament pot atorgar, com a màxim, tres premis dotats econòmicament amb mil euros cadascun, als tres projectes d’emprenedoria que el jurat considere que són els millors segons els criteris fixats en les bases.

map-icon Localització
Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià
C/ Jutge Manuel Gual Miravet, 1, baix
12560 Benicàssim

map-icon Horari d’atenció al públic
De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores
Sol·licite cita al tel. 964 30 32 49

map-icon Contacte
Telèfon: 964303249
aedl@benicassim.org

Per a les notificacions administratives dirigides a l’Ajuntament de Benicàssim com a persona jurídica, l’adreça de correu electrònic és: notificaciones@benicassim.org

CONCURS D’IDEES “BENICÀSSIM MAMPRÉN 2020” CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS

(Termini de presentació de projectes del 01/10 – 15/11 de 2020)

Información de interés