Tallers de cuina, manualitats, esport, teatre, cinema, música i tradicions completen l’Agenda Nadalenca de Benicàssim

16/12/2022

El Nadal s’acosta a Benicàssim: tallers de cuina, manualitats, esport, teatre, cinema, música i les tradicions més arrelades fan part de les activitats programades per a aquestes entranyables dates. Així ho ha detallat, Arturo Martí, regidor de festes, “Benicàssim es bolca per a fer d’aquestes dates, com no pot ser d’una altra manera, entranyables i familiars on els xiquets i les xiquetes benicencs han de ser els protagonistes així esperem amb il·lusió l’arribada de Papà *Noel, també ho tindrem tot preparat per a rebre al carter Real que recollirà les cartes per a fer-li-les arribar als Reis Mags. Tots els actes nadalencs estaran disponibles en la Web municipal i en les xarxes socials oficials de l’Ajuntament, us esperem a tots, perquè junts fem Nadal”.

 

Concretament aquest mateix 17 de desembre a partir de les 09 hores hi ha una cita amb Torneig Nadalenc de Taekwondo Benicàssim Open 2022. Infantils i Júniors en el Poliesportiu Municipal de Benicàssim. A la vesprada, a partir de les 17 hores hi ha un Taller de cuina Nadalenca al Casa Jove i en el Nou Complex Parroquial de la Plaça Corts Valencianes es recrearà a les 18 hores un Betlem Vivent. El dissabte es tancarà amb el tradicional Concert de Nadal de la Va unir Musical Santa Cecilia de Benicàssim en el *Teatre Municipal Francesc Tárrega amb preu Gratuït i per a tots els públics. 

 

A partir del dimarts 20 de desembre, comença el tret d’eixida cap als dies festius amb la trobada telemàtica de l’emissari del Pare Noel amb l’alumnat de Primària dels centres educatius. El dimecres 21 i dijous 22, hi haurà audicions de Nadal de la Esmube en el Espai de la Música Mestre Vila a partir de les 19 hores. El divendres 23 es realitzarà a les 12 hores el Sorteig del Pot de Nadal en la Plaça Constitució, en aquesta mateixa plaça a partir de les 16,30 hores hi haurà Tallers infantils i la visita de Pare Noel a partir de les 17 hores.

 

Link programa complet: https://ayto.benicassim.es/wp-content/uploads/2022/12/Programa-navidad-2022_web.pdf