Per a ajudar a la conciliació Benicàssim ofereix 160 places d’Escola Esportiva Infantil (de 6 a 14 anys) al juliol i agost

19/05/2023

La regidoria d’Esports obri dilluns que ve les inscripcions per a les activitats esportives per als mesos de juliol i agost a Benicàssim, amb el doble objectiu de fomentar la vida activa i la salut, així com ajudar en la conciliació en els mesos d’estiu amb l’Escola Esportiva Infantil en la qual xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys podran gaudir d’activitats lúdic-recreatives de 8 a 14 hores.
Per al desenvolupament de l’escola esportiva es duu a terme una programació d’activitats distribuïda per dies i aprofitant les hores de menys calor per a practicar esports a l’aire lliure, per a després passar a realitzar esports, activitats i tallers a l’interior del poliesportiu. A més, s’organitzen activitats especials que es desenvolupen en el poliesportiu, platja, parcs o altres espais de la localitat.

També hi haurà activitats esportives puntuals tant per a xiquets com per a adults, hi haurà Escola Municipal de Futbol, Patinatge en el Poliesportiu, l’Escola Municipal de Voley Platja a la platja Torre de Sant Vicent en dos rangs d’edat (de 5 a 8 i de 9 a 12 anys) configurat en dues hores setmanals entre setmana. A més del programa “Dissabte Actiu” en el Poliesportiu d’iniciació per a xiquets i xiquetes de 6 a 10 anys de 10 a 12 hores.

Les activitats per a majors a partir de 16 anys van des de tai-chi, ioga, balls llatins, pilates, cardiobox, GAP, running. totes les activitats tenen un cost de 45 euros excepte l’Escola Municipal Esportiva Infantil que són 125 hores mensuals, i 5 hores diàries entre setmana. Per la seua part els cursos intensius de Pàdel i de Tennis tenen un cost de 50 euros.

El mètode d’inscripció es podrà realitzar de manera en línia o presencial a partir de 23 de maig a les 9 hores, en el cas d’inscripció en línia a través del formulari https://benicassim.provis.es/Cursillos/CursillosPublic , si vol realitzar-lo de forma presencial pot anar directament al Pavelló d’Esports. Pot veure tots els horaris en la web de l’ajuntament.