L’exposició This is Pop! de Vila Elisa tanca abril amb més de 4.500 visitants

06/05/2023

Benicàssim continua collint xifres rècord amb la seua aposta per convertir Vila Elisa en un centre de referència cultural amb exposicions de primer nivell. La mostra ‘This is Pop!’ que inaugurava el passat 10 de març ha rebut en menys de dos mesos 4.697 visites. Uns números que consoliden aquesta sala com un dels espais expositius més visitats de tota la província.

This is Pop!’ està concebuda com una exposició que recorre 50 anys d’Art Pop, des dels seus orígens a Anglaterra amb figures com Richard Hamilton o Eduardo Paolozzi, passant pel pop americà on no poden faltar noms propis com Andy Warhol o Roy Lichtenstein, la tendència del pop espanyol amb l’Equipo Crónica, Equipo Realidad o Eduardo Arroyo, fins a l’actualitat amb els llenguatges de neopop i el pop art urbà. És en aquesta última etapa a partir dels anys 80 i 90 quan trobem artistes en actiu com Jeff Koons, Takashi Murakami, Julian Opie, OBEY, D FACE, Boa Mistura o el misteriós Bansky.

Un dels aspectes més atractius de la mostra és la picada d’ullet que realitza al món de la música. L’espectador podrà trobar portades de discos des de Miguel Bosé a Lady Gaga. Un documental sobre el atelier d’Andy Warhol tanca aquesta completa exposició que reflecteix el compromís i l’aposta decidida de l’àrea de Cultura de Benicàssim per la qualitat i el compromís amb el públic.
La mostra ‘This is Pop!’ podrà visitar-se fins al pròxim 28 de maig de 2023. Els horaris són de dijous a diumenge de 17 a 20 hores i els dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20 hores.