Les activitats nadalenques per als més xicotets a Benicàssim es prolonguen fins al dia de Reis

25/12/2022

Les activitats nadalenques a Benicàssim es prolongaran fins al dia de Reis, les més de 70 activitats programes per a tot el Nadal comptaran amb el protagonisme dels més xicotets també després del dia de Nadal. La tradicional Carpa de Nadal situat en el Passeig Pérez Bayer comptarà amb Activitats Infantils el 27 i 28 de desembre amb horari d’11 a 13.30 i de 16 a 20 hores. “Benicàssim es bolca perquè en aquestes dates entranyables i familiars els xiquets i les xiquetes benicenses siguen els protagonistes d’una completa agenda amb les activitats de la Carpa de Nadal, el cinema infantil, Contacontes i Titelles”, ha detallat Arturo Martí, regidor de Festes de l’Ajuntament de Benicàssim.

Lilo, el meu amic el cocodril coparà l’agenda de cinema infantil en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega els dies 28, 29 i 30 de desembre a les 18.30 hores. Aquest film, protagonitzat pel oscaritzat actor espanyol Javier Bardem, està recomanada per a majors xiquets majors de 7 anys. El dia 28 de desembre, concretament, es reproduirà la versió doblegada en valencià. També, per als més xicotets de la casa, hi haurà Contacontes els dies 30 de desembre (11.30 hores) i 2 de gener (11.00 hores) en la Plaça Constitució. A més, hi haurà Titelles el 4 de gener a les 17 hores en la Plaça dels Dolores i una xicoteta festa de Cap d’any Infantil el propi 31 de desembre a les 11.00 hores en la Plaça de les Corts Valencianes.

D’altra banda, la divertida carrera de Sant Silvestre prendrà els carrers de Benicàssim el 29 de desembre des del carrer Sant Tomàs enfront de l’Església de Sant Tomàs de Villanueva. El mateix dia, sobre les 18 hores es realitzarà la carrera de Sant Silvestre dirigida al públic infantil, i a les 19 hores serà la carrera en si mateixa per a tots els públics, on l’important és anar disfressat i amb ganes de passar-ho bé.

El cinema infantil, arribarà també al Francesc Tàrrega de la mà del Gat amb botes: l’últim desig, pel·lícula d’animació de finals de 2022 està especialment recomanada per a la infància. El dilluns 2 de gener es projectarà la versió en valencià del gat més conegut de la pantalla gran, mentre que els dies 3 i 4 de gener ho farà la projecció en castellà.

També per al públic familiar hi haurà Teatre Infantil amb l’obra Elèctric 28 que es representarà el diumenge 8 de gener a les 18.30 hores. La representació tracta d’una rondalla divertida i sorprenent sobre la convivència entre cultures.

 

La recta final de les festes nadalenques la marcarà la visita del Carter Real en nom de Ses Majestats els Reis Mags, al qual tots els xiquets podran portar-li la seua carta de desitjos el 3 de gener a partir de les 17 hores en la Plaça Constitució on es realitzarà la posterior xocolatada. Finalment, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, visitaran Benicàssim en la vesprada del 5 de gener. A partir de les 17 hores, la comitiva Real eixirà del Pont de Ferro i recorrerà el Carrer Sant Tomàs i l’Avinguda Castelló fins a la plaça de les Corts Valencianes en la qual Melchor, Gaspar i Baltasar dirigiran unes paraules als xiquets i les xiquetes de Benicàssim.