L’Aula de Sostenibilitat de Benicàssim celebrarà al maig el dia Mundial dels ocells migradors i el Dia Europeu dels Parcs Naturals

08/05/2023

L’Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental de Benicàssim és un punt de trobada al servei dels veïns de Benicàssim on se centralitzen les accions formatives, educatives i de sensibilització en matèria de sostenibilitat durant tot l’any. Durant el mes de maig se celebraran el dia Mundial dels ocells migradors i el Dia Europeu dels Parcs Naturals amb activitats per a tota la família.

D’una banda, el 13 de maig, amb motiu del Dia Mundial dels Ocells migradors, s’ha programat l’activitat “Cap ocell vola més alt si vola amb les seues ales”. Els assistents al taller tindran l’oportunitat d’aprendre sobre la importància dels ocells en la conservació dels ecosistemes naturals.

Per un altre, el dissabte 27 de maig, Dia Europeu dels Parcs Naturals, tindrà lloc un taller en el qual els assistents veuran la importància de les plantes en la prevenció i reducció de la contaminació i, per tant, de l’existència de parcs i zones verdes a les ciutats i pobles, posant l’accent en el Desert dels Palmes.

Cal destacar, que Benicàssim forma part de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 proposta per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Benicàssim assumeix la integració dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que van ser definits per les Nacions Unides en 2015 en un acte històric sense precedents que va aconseguir unir a líders de 193 països per una mateixa causa. L’Agenda 2030 constitueix un objectiu per a avançar cap al desenvolupament sostenible del municipi fent front a qüestions tan importants com el benestar i la salut, la igualtat, el canvi climàtic o la reducció de les desigualtats.

Es tracta d’activitats d’aforament limitat als quals cal inscriure’s a través del mail desarrollosostenible@benicassim.org.