La VI Travessia Rototom Sunsplash congregarà a 250 nadadors a Benicàssim

27/07/2022

Benicàssim serà de nou escenari esportiu el dissabte 6 d’agost amb motiu de la celebració de la VI Travessia Rototom Sunsplash Benicàssim. La prova esportiva organitzada pel Club Natació Castalia Castelló ha sigut presentada aquest matí al costat de la Torre de Sant Vicent, lloc on se situarà la meta de la travessia. “La sisena edició de la Travessia Rototom Sunsplash Benicàssim se suma a les diferents proves esportives programades a Benicàssim per a aquest estiu i que contribueixen a posicionar-nos com a escenari referent en la celebració d’esdeveniments esportius”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

La prova comptarà amb la participació d’aproximadament 250 nadadors d’àmbit autonòmic i nacional i transcorrerà des de la platja de Voramar fins a la Torre de Sant Vicent, cobrint un tram nadant de 2 quilòmetres. També es realitzarà una travessia de 350 metres a la platja de la Torrassa per a tots aquells que vulguen iniciar-se i descobrir aquest esport. Des de l’organització han indicat que “l’esport de les aigües obertes compta cada vegada amb més participació i la Travessia del Rototom cada vegada es consolida com una de proves més esperades del calendari, per l’organització, la seguretat de la prova i per situar-se en un lloc idoni per a la pràctica d’aquest esport, les platges de Benicàssim”.

La prova està oberta a nadadors amb llicència i sense llicència en vigor, i el lloc per a realitzar la inscripció és a través de: https://www.crono4sports.es/info/1205/.

El regidor d’Esports, Arturo Martí, ha afegit que, a més de la VI Travessia nadant, “Benicàssim acollirà proves d’altres disciplines esportives sumant un atractiu i reclam turístic en per a les nostres platges”. El Circuit Futvoley Espanya es disputarà del 29 al 31 de juliol a la platja Torre de Sant Vicent i aqueixa mateixa platja acollirà el XIII Circuit Provincial de Beach Padel el 13 d’agost.