La màgia arriba a Benicàssim

18/07/2022

La màgia ja és present a Benicàssim amb l’inici d’una nova edició del Festival de Màgia Imagina Benicàssim que es desenvoluparà fins diumenge que ve 24. L’Oficina de Turisme de la Casa Abadia ha sigut el primer espai que s’ha omplit de màgia amb El Gran Circ de Puces. El mag Josemari Alcázar i els seus artistes, les set puces Facundo, Rosario i Tomasa, Merlina, Evarista, Manolín i Micaela, continuaran protagonitzant l’activitat del dimarts 19 i el dimecres 20 en l’Oficina de Turisme i en el mateix horari, de 18.00 a 21.00 hores, en sis sessions de 20 minutos.

La programació continuarà el dijous 21 a les 20.00 hores amb l’espectacle Màgia Familiar al costat de l’Oficina de Turisme de l’Heliòpolis i que comptarà amb les actuacions del Mag Paco, Jarri Marquerie i la Maga María Krypto.

El divendres 21, la Màgia Familiar es traslladarà al Parc del Trenet a partir de les 20.00 hores amb La Bella Maga, el Mag Reolid i Magic Santi.

El dissabte 23 l’amfiteatre Pepe Falomir acollirà l’espectacle Oliver & Liumba “Imagine” a càrrec del Mag Oliver i Maga Liuba.

I l’última jornada del festival, el diumenge 24, l’amfiteatre Pepe Falomir serà l’escenari que acollirà tallers de màgia a càrrec de la Bella Maga, Mag Reolid, *Magic Santi, Mag Paco, Jarri Marquerie i Maga María Krypto.

A la nit, a partir de les 22.30 hores en l’amfiteatre Pepe Falomir, tindrà lloc “El xou dels fenòmens paranormals” a càrrec del campió del món de mentalisme, Javier Botía, qui oferirà un espectacle on es combinarà l’humor amb els més sorprenents efectes paranormals.