La gira de 20é aniversari dels Travellin’ Brothers fa parada al Benicàssim Blues

08/04/2024

El grup Travellin’ Brothers se suma a la completa agenda que l’Ajuntament de Benicàssim està preparant per als pròxims 31 de maig i 1 i 2 de juny. Després de més 1.200 concerts per tot el món l’octet farà parada a Benicàssim dins de la seua gira de 20é aniversari que va començar com a teloners de la figura de talla mundial Paul Lamb en un dels temples de la música com és el Kafe Antzokia de Bilbao.

Travellin’ Brothers se sumen, el dissabte a les 00.15 hores en l’Escenari BB King, a artistes ja anunciats com el nominat als Grammy Vasti Jackson, i els reconeguts grups La Gossa Blanco i Els Torontos que ompliran els carrers de Benicàssim de blues. El Festival obrirà amb el concert el divendres 31 de maig a les 19:00h en l’escenari Slide de la plaça dels Dolores i a la nit els concerts de Vasti Jackson i La Gossa Blanco, Els Torontos tancaran el festival el diumenge 2 de juny en el mític escenari B Sound B de la platja Torre Sant Vicent.

Durant els dies que dura el Festival hi haurà, a més dels concerts en els escenaris principals, diversos “Vermut & Blues” en diferents bars de la població, activitats  infantils, Masterclass, posat de vinils, etc … i els hotels del municipi oferixen preus especials per als assistents que vulguen gaudir d’esta finalitat de setmana en tota la seua plenitud.

Cal destacar que en anteriors edicions, prop de 15.000 assistents van gaudir de bandes com Laurence Jones, Sugaray Rayford & Travellin’ Brothers, A Contra Blues, Nico Wayne Toussaint, Els Mambo Jambo, The Excitements, Jimmy Barnatán, Amélie Angebault Quartet, Wax & Boogie Rhythm Blegue, Big Jamboree & Dani Pérez, Mr. Sipp, Saron Crenshaw, Ian Siegal Band, Casey Hensley, Dani Nel·el “Els Saxofonistes Salvatges”, Rumble2Jungle, Southern Avenue, Earl Thomas, Shanna Waterstown, Alexis Evans, J.P. Bimeni & The Black Belts, Koko-Jean & The Tonics, Gisele Jackson, Kyla Brox, o The Cinelli Brothers…