La Gala de l’Esport Municipal reconeixerà al febrer l’esforç i dedicació dels esportistes de Benicàssim

04/01/2023

El Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim, acollirà la Gala de l’Esport el pròxim 10 de febrer, un esdeveniment que pretén reconéixer l’esforç i la dedicació dels esportistes, clubs esportius i entitats locals per l’esport local. “L’esdeveniment esportiu de l’any naix amb l’objectiu de visibilitzar, reconéixer i posar en valor de l’esport benicense i les persones que ho fan possible”, ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Martí.

“Es tracta d’un compromís adquirit que vam haver de postergar per la pandèmia i que reprenem amb la màxima il·lusió. El sacrifici i l’esperit de superació dels esportistes *benicenses és un exemple per a tots. La pròpia comunitat esportiva local (clubs, esportistes i directius) seran els que proposen i valoren els currículums esportius dels esportistes locals”, ha assenyalat Martí.

Les àrees que conformen els guardons són quatre: en primer lloc, Esports Col·lectius (clubs i entitats); en segon lloc, Esportistes Individuals; en tercer lloc, esportistes amb diversitat funcional i, finalment, esments especials que reconeixeran la trajectòria d’esportistes destacats, en actiu o retirats, així com homenatges pòstums.

Amb aquesta iniciativa es busca abrigallar i reconéixer la labor dels esportistes i clubs esportius locals amb assoliments nacionals i internacionals, així com per a agrair l’esforç d’entitats de la localitat que aposten per l’esport, així com fomentar la pràctica esportiva, l’associacionisme esportiu, així com la col·laboració entre clubs.