Kliokmanaite-Puri i Pérez-Karvatskyi repetixen triomf a Benicàssim en el Circuit d’Hivern

11/02/2024

La quarta prova del Circuit d’Hivern de Vóley Platja de la Comunitat Valenciana es va disputar este passat diumenge a Benicàssim amb nombrosa presència d’esportistes internacionals i els mateixos guanyadors que a Sant Joan d’Alacant (3a prova).

En categoria femenina es va imposar la parella formada per l’estoniana Kadri Puri i la lituana Erika Kliokmanaite, les grans dominadores del circuit. En categoria masculina, el triomf va ser per a l’alacantí Pablo Pérez i l’ucraïnés Slava Karvatskyi després d’imposar-se en una final d’alta tensió.

En la competició femenina, el podi el van completar Baños-García (plata) i Khilko-Lewandowska (bronze). I en la masculina: Tovar-Jiménez (plata) i Pascual-Natali (bronze).

La quarta prova del Circuit d’Hivern, que repartix premis en metàl·lic i és puntuable per al rànquing nacional, es va disputar el diumenge, mentres que la competició amateur 2×2 mixta va tindre lloc el dissabte.

Les proves de Benicàssim es van realitzar gràcies a la col·laboració i implicació de l’Ajuntament de Benicàssim i del club Kzero12 Beach Volley Academy.