Els membres de l’equip de govern es comprometen a treballar de manera conjunta així com a marcar les línies pressupostàries per al 2023

L’equip de govern de Benicàssim ha mantingut hui una reunió per a consensuar el suplement de les partides pressupostàries que permeten desenvolupar el pressupost prorrogat amb el qual s’està treballant, així com les noves inversions necessàries a desenvolupar en el present exercici. “De cara a poder encarar el segon semestre del 2022, es feia necessari marcar el full de ruta que permeta escometre aquelles necessitats que es plantegen diàriament, així com les que continuaran fent créixer Benicàssim”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

L’òptim escenari econòmic amb el qual encara Benicàssim l’exercici 2022, permetrà incorporar al pressupost actual romanents de tresoreria amb els quals poder executar els comptes hui consensuats i que es distribuiran en les diferents àrees de gestió municipals com a Obres i Serveis, Majors, Platges, Joventut, Turisme i Cultura, entre altres.

L’alcaldessa ha avançat que “el compromís de l’equip de govern és el de començar a treballar de conjunta per a marcar les línies pressupostàries per al 2023 i en les quals es tornarà a tendir la mà als grups de l’oposició”.

La primera tinenta d’alcalde, Cristina Fernández, ha afegit que “continuem treballant de manera conjunta en llaures a beneficiar a la totalitat de la societat de Benicàssim i per a això, hem consensuat les diferents suplementacions de partides i noves inversions, i que s’aniran aprovant en pròxims plens”.

Finalment, els membres de l’equip de govern ja avancen que després de l’estiu convocaran una trobada amb els grups de l’oposició perquè comencen a aportar propostes i aconseguir així un pressupost municipal amb el major consens possible.