El fotògraf Paco Poyato exposa a la sala Melchor Zapata de Benicàssim sota el títol Wish you were here (Desitjaria que fores ací)

21/07/2023

Aquest divendres s’ha inaugurat a la sala Melchor Zapata de Benicàssim l’exposició fotogràfica de Paco Poyato. La periodista valenciana, Lídia Car, defineix el treball Wish you were here com a assaig visual que posa de manifest la rellevància de l’entreteniment en la societat contemporània, una esfera de la realitat en la qual els macro festivals de música són un clar exemple d’aquest; aquests espais d’oci s’han convertit en l’exemple paradigmàtic de l’actual societat occidental de consum en el que a entreteniment es refereix: són l’expressió hedonista del capitalisme més salvatge.

Paco Poyato (Madrid, 1978) és un artista visual amb base en Espanya que treballa en fotografia. La temàtica de les seues obres comparteix un interés per qüestions relacionades amb l’actual societat de consum i la globalització. El seu objectiu és reflectir com aquests dos conceptes alteren la seua realitat més pròxima entenent la globalització com la pèrdua de la identitat de l’individu, en favor d’un model que respon a criteris estretament lligats al control del poder i la banalitat.

El propi artista realitzarà visites comentades de l’obra visual el dimecres 9 d’agost a les 20 hores i el dissabte 16 de setembre a les 12 hores. L’exposició estarà oberta al públic fins al 24 de setembre, la sala d’exposicions està oberta al juliol i agost de dimarts a diumenge de 18 a 21 hores, i al setembre dijous, divendres i diumenges, de 18 a 21 h i dissabtes, d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.