El Casal Jove de Benicàssim suma més de 60 nous usuaris

05/07/2022

El Casal Jove de Benicàssim ha sumat més de 60 nous usuaris durant el primer semestre de l’any. “La qualitat de les diferents activitats programades al llarg de l’any constitueixen un al·licient per als nostres joves que cada dia troben més motius per a acudir al seu Casal Jove des d’on es fomenten valors de companyonia, treball en equip i respecte. Tot això a través d’uns moments de temps lliure i un oci saludable”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Des de l’inici d’any, l’espai juvenil situat al carrer Bayer ha acollit prop de 50 activitats. Tornejos de ping-pong, karaoke, creació de murals artístics, activitats relacionades amb la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre” sobre la violència de gènere, manualitats, senderisme, jocs de taula, jocs tradicionals, taller de ball o tallers de cuina són algunes de les activitats dutes a terme en els últims mesos, “i la majoria de les activitats són proposades pels usuaris i usuàries del Casal, així com també moltes d’elles estan dirigides pels i les pròpies usuàries, ja que es pretén programar activitats en les quals siguen ells i elles mateixes les protagonistes i que resulte del seu interés”, indicat la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla.

A més de totes les activitats programades mensualment en el Casal Jove, la joventut de Benicàssim té a la seua disposició una aula d’informàtica i també se’ls ofereixen diversos serveis, com per exemple, servei d’escolta i acompanyament, d’orientació laboral i educatiu, de llibres, una aula de treball i també se’ls ofereix tot tipus d’informació actualitzada sobre temes d’interés juvenil com a associacions, viatges, activitats i els estudis que poden realitzar.

Les activitats que es realitzen en el Casal Jove són gratuïtes i la programació d’aquest mes de juliol contempla, entre altres, gimcana, taller de batuts estiuencs, una eixida a la Via Verda, karaoke i voley a la platja. Tota la informació es pot consultar en https://casaljove.benicassim.org/ i en la web municipal www.ayto.benicassim.es.