El camp de futbol Torre Sant Vicent de Benicàssim comptarà amb nova il·luminació

21/12/2023

L’Ajuntament de Benicàssim treballa en un pla d’inversions 2024/2027 on una de les línies estratègiques d’actuació són les millores en les actuals instal·lacions esportives del municipi. El consistori ha marcat com a prioritari la instal·lació d’una nova il·luminació en el camp de futbol del complex esportiu de Torre Sant Vicent, a més de preveure la reparació i condicionament de la pista de parquet del pavelló i la construcció dels vestuaris de Carrerasa.

“En els pròxims tres anys destinarem mig milió d’euros en obres de millora, actuacions de modernització i adequació de les instal·lacions esportives de Benicàssim. Promocionar l’activitat física, fomentar els hàbits de vida saludable entre els veïns i proporcionar alternatives d’oci saludable als joves, necessiten que des de l’ajuntament oferim instal·lacions equipades, funcionals i espais esportius adequats on poder practicar esport”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

“L’esport base a Benicàssim compta amb una enorme pedrera, les actuals instal·lacions esportives municipals, acullen diàriament activitats esportives i entrenaments dels diferents clubs esportius de la ciutat com el Club de Gimnàstica Artística i Rítmica, o el ACD Benicense de Bàsquet, a més de totes les activitats dirigides o les escoletes esportives d’estiu. I durant els caps de setmana a més, les instal·lacions esportives municipals acullen una infinitat d’esdeveniments esportius de diferents disciplines i competicions tant nacionals com internacionals, per això treballarem per continuar adequant les instal·lacions i que l’esport siga un referent per a la ciutat”, ha destacat el regidor responsable de l’àrea d’Esports, Manuel Gual.