Carrerassa: L’aposta municipal per la pràctica esportiva a l’aire lliure a Benicàssim

26/02/2023

El complex multiesportiu a l’aire lliure de Carrerassa vol convertir-se en punt de trobada referent en Beciàssim per als qui els agrada gaudir de la pràctica esportiva a l’aire lliure. El recinte situat entre l’avinguda del Ferrocarril i el poliesportiu municipal en l’actualitat compta amb prop de 10.000 metres en els quals a més d’albergar des de l’inici amb dos camps de futbol, i en els últims anys el consistori ha construït un rocòdrom i una zona de calistenia, a més de la zona skate.

El passat 2021, l’Ajuntament va continuar millorant la instal·lació i es va decidir la construcció d’una pista de skateboard, composta per una pool a diferents profunditats i una zona de street que inclou diferents elements com a piràmides, baranes, calaixos, etc. Aquesta instal·lació ha tingut un bon acolliment entre els usuaris i s’ha completat recentment, amb l’obertura fa unes setmanes el skatepark infantil, “cada vegada són més les persones de qualsevol edat que practiquen assíduament esport i demanden noves zones, per això poder comptar a Benicàssim nous complexos esportives i a l’aire lliure aprofitant l’extraordinari clima que gaudim, dona resposta a aqueixa demanda. Apostar per l’esport, és apostar per hàbits de vida saludable i per millorar la qualitat de vida. En definitiva és apostar per la cura de la salut”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués. El consistori de Benicàssim fa temps ve apostant per l’esport, dissenyant una estratègia global que ha permés que la ciutat haja sigut escenari d’importants proves esportives tant nacionals com internacionals, “la qual cosa suposa no sols un revulsiu econòmic per a la ciutat sinó també estimula a la ciutadania a practicar esport, conjugant el foment de la pràctica esportiva amb la construcció de zones esportives en parcs amb un decidit suport a l’esport local, com ja vam demostrar en la recent Gala de l’Esport celebrada, cada vegada són més les modalitats esportives existents a la ciutat”, ha remarcat Marqués.

El skate és una de les modalitats més demandades pels nostres joves i també per les famílies que veuen com els xiquets volen iniciar-se en aquesta pràctica i havia de comptar amb unes instal·lacions permanents i sobretot segures. Des de l’Ajuntament de Benicàssim hem treballat per a ampliar aquest centre esportiu a l’aire lliure que iniciem amb la construcció d’uns camps de futbol i que continuarem ampliant-ho amb aquestes pistes de patinatge tant per a adults com el segon per a xiquets, al que se li suma un rocòdrom i un gimnàs de calistenia”, ha afegit el regidor responsable de l’àrea d’Esports, Arturo Marti.

En breu presentarem el projecte de remodelació dels vestuaris que donaran servei a tot el complex esportiu. Aquest projecte ve a complementar tota l’oferta esportiva del municipi. L’adjudicació dels vestuaris, la posada en marxa del Skatepark infantil i la instal·lació de zones d’ombra sumen un lloc idoni per a la pràctica esportiva”, ha conclòs.