Benicàssim xifra en un milió d’euros l’impacte econòmic directe del Dia de les Paelles

23/02/2023

L’Ajuntament de Benicàssim ha fet balanç sobre el Dia de les Paelles en les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat i Santa Àgueda. L’impacte econòmic directe d’aquest emblemàtic dia s’estima en prop d’un milió d’euros, són “un bufe d’aire fresc després dels durs anys de pandèmia viscuts. Restaurants, bars i comerços locals han donat el ‘Do de pit’ per a tornar com més prompte millor a la màxima normalitat, un esforç col·lectiu que ha tornat a posar a les nostres benvolgudes paelles en el centre social de la província de Castelló”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Aquesta mateixa setmana la Comissió Especial organitzadora d’aquest multitudinari esdeveniment va ser distingida pels VI Premis TURISCOPE de la província de Castelló en la categoria de “Trajectòria”. Marqués ha lloat el treball que exerceix l’organització en el bon desenvolupament d’aquest dia, “El premi TURISCOPE és un reconeixement absolutament merescut al treball desinteressat de la Comissió, sense la seua dedicació seria molt difícil que el Dia de les Paelles fora el que hui coneixem una festa reconeguda a nivell Provincial i en un referent lúdic i gastronòmic”.

Amb la mirada posada a aconseguir el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Nacional, l’alcaldessa ha asseverat que “aquesta data està gravada a foc en el calendari social de la província de Castelló, és un dia estimat per tots els castellonencs i especialment pels benicassuts en el qual es demostra l’hospitalari i obert de caràcter benicassut on tothom és benvingut”.