Benicàssim ultima la posada a punt dels centres educatius davant l’inici del curs escolar

05/09/2022

El curs escolar 2022/2023 donarà inici en una setmana i l’Ajuntament de Benicàssim ultima la posada a punt dels centres educatius. “Com cada any, durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament de Benicàssim escomet diferents obres de manteniment, condicionament i posada a punt dels edificis, instal·lacions i zones verdes dels centres educatius, unes tasques dutes a terme per operaris municipals amb l’objectiu que els centres estiguen en perfectes condicions al començament del nou curs escolar”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

La regidora d’Educació, Rosa María Gil, ha especificat que s’estan fent “tasques de manteniment, revisió i reparació de persianes, portes i finestres, així com d’altres instal·lacions, com la calefacció, dins de les actuacions de posada a punt dels centres educatius de Benicàssim”.

Així mateix durant aquests dies s’està procedint al repintat de la senyalització horitzontal pròxima als centres educatius per a reforçar la seguretat dels escolars, com els passos de vianants, la senyalística, les parades d’autobús i les d’estacionament per a minusvàlids, reforçant així la mobilitat i la seguretat en els entorns dels col·legis i l’institut. “Una actuació que se suma a la instal·lació de nous reductors de velocitat al costat del CEIP Palmerar i tant a la pujada com a la baixada del CEIP Santa Águeda, al carrer La Comba i Quatre Camins, amb l’objectiu posat en la reducció de la velocitat dels vehicles en els voltants dels col·legis”, ha finalitzat el regidor de Mobilitat i Urbanisme, Carlos Díaz.