Benicàssim treballa ja en l’ampliació de serveis per a la pròxima temporada

13/12/2021
13/12/2021

L’Ajuntament de Benicàssim ja comença a treballar en la pròxima temporada mitjana i alta i com ha avançat l’alcaldessa, Susana Marqués, “és intenció de l’ajuntament tornar a licitar els serveis d’ombrel·les i hamaques que no es van adjudicar a la platja de l’Heliòpolis i que aquest estiu ja va incrementar la seua oferta amb tres nous espais de restauració”. Com ha continuat dient l’alcaldessa, “el nostre objectiu és que la zona sud compte amb els mateixos serveis que altres platges per això estem treballant ja a dotar de la mateixa oferta de qualitat per a tot el litoral de Benicàssim”.
Per a continuar sumant serveis i descentralitzar l’oferta, el consistori traurà a licitació els llocs d’ombrel·les, hamaques, massatges o quioscos de premsa, que han quedat deserts “i l’autorització es concedirà per a l’any que ve i prorrogable a les temporades 2023-2024”, ha explicat la regidora de Platges, Elena Llobell. L’ajuntament iniciarà tot el procés de licitació amb l’objectiu posat en què estiguen adjudicats durant el segon quadrimestre de l’any.
Els avanços en el Pla d’Explotació de Platges per al 2022 es van tractar en la reunió de l’Òrgan Gestor de Platges amb l’objectiu d’avaluar els serveis de la present temporada i marcar nous objectius per a introduir millores dirigides a continuar sumant atractiu al litoral i a atendre les necessitats dels usuaris de cara a la temporada 2022. Com ha informat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, en la reunió en la qual van participar diferents àrees municipals com a Turisme, Platges, Medi Ambient i Sanitat, es va analitzar el resultat de les auditories realitzades segons les normes UNE-ISO 13009:2016, Requisits i recomanacions per a la gestió de platges, Q Qualitat Turística i ISO 14001:2015 Sistemes de gestió ambiental, “i dins de tots els paràmetres analitzats, destaquen les millores en el servei de salvament i socorrisme com l’ampliació de l’horari de prestació del servei i els recursos personals i materials”. També s’ha posat en valor la creació de l’Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental en la illeta de Jorge Comín (platja Almadrava) “i ha sigut un punt de trobada per a promoure l’educació, la formació i la sensibilització en matèria de sostenibilitat amb activitats dirigides sobretot al públic infantil i juvenil”, ha afegit Fernández.
Finalment, també es va posar sobre la taula la ràpida resposta per part dels serveis municipals quant al restabliment dels serveis de platja després del temporal del passat 29 d’agost que va assotar el municipi i el litoral va patir greus desperfectes en els seus 7 quilòmetres lineals i en tots els accessos directes.