Benicàssim tancarà al trànsit el carrer Sant Tomàs i avgda. Castelló els divendres i dissabte a partir del dia 24

Benicàssim encara una nova temporada i, dins de les mesures a adoptar per a millorar la mobilitat dels vianants i afavorir al sector del comerç, l’hostaleria i la restauració, el consistori reprén la iniciativa de convertir en zona de vianants el carrer Sant Tomàs i l’avinguda Castelló durant les nits dels divendres i dissabte.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha presidit una reunió amb les àrees municipals implicades (Seguretat, Mobilitat, Activitats i Comerç) i representants de l’Associació d’Empresaris i Hostalers de Benicàssim (*Ehosbe) i l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) per a consensuar la iniciativa “que, una vegada més, afavorirà la convivència entre els vianants amb la dinamització del sector empresarial del municipi”.

La iniciativa es reprén després del balanç positiu durant les dues temporades anteriors i que va permetre ampliar l’espai de les terrasses i reforçar la seguretat entre els vianants en ampliar-se l’espai de trànsit.

La conversió en zona de vianants de l’artèria principal s’efectuarà els divendres i els dissabtes, a partir del pròxim 24 de juny i es prolongarà fins al 15 d’octubre. I, com a mesura consensuada entre les àrees presents en la reunió, el tancament s’ha retardat mitja hora respecte a la temporada anterior, per la qual cosa l’horari de tancament serà de 20.00 a 02.00 hores. Així mateix, el diumenge 14 d’agost, en ser festiu nacional el dilluns 15, també es procedirà al tancament de l’artèria principal del nucli urbà de Benicàssim.

Finalment, recordar que, amb l’objectiu posat a alleujar la càrrega fiscal i contribuir al fet que l’impacte econòmic negatiu patit a conseqüència de la pandèmia pel Covid-19 no s’agreujara, l’Ajuntament de Benicàssim manté suspés el pagament per ocupació de via pública als sectors de l’hostaleria i el comerç durant el present exercici.