Benicàssim tanca la VII Edició del cicle de xarrades Educació Conscient, Educació Valenta parlant sobre la gestió de conflictes en el si familiar

15/05/2023

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicàssim reprén el cicle Educació Conscient, Educació Valenta que aconsegueix la seua setena edició i que tenen per objectiu oferir als pares i les mares de Benicàssim les millors eines per a ajudar-los en una educació de valors més conscient amb els seus fills, dotant-los de coneixements que els permeta previndre conflictes i millorar la convivència familiar.

L’última xarrada del cicle 2022/2023 serà impartida per Laura Díaz de Entresotos. La llicenciada en Psicologia, amb prop de 20 anys d’experiència professional, i instructora d’Aware Parenting, estarà el dijous 18 de maig a les 18.00 hores a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura i donarà consells als pares i mares sobre com gestionar el conflicte en el si familiar. L’accés és lliure i des del departament d’Educació indiquen que no es permet l’assistència de xiquets i xiquetes, amb l’excepció de bebés de fins a sis mesos.

Durant aquest VII Cicle Educació Conscient, Educació Valenta s’han treballat també les experiències sensorials de xiquets i xiquetes d’entre 1 i 6 anys en diverses sessions. Al febrer dins del mateix cicle es va tractar les qüestions sobre l’agressivitat dels xiquets i sobre el dubte de si és millor reprimir o alliberar i com. Al novembre de 2023, la conferència es va centrar en educar sense premis ni recompenses, una completa agenda que dona a la seua fi fins que comence la huitena edició per al període 2023/2024.