Benicàssim tanca la VII Edició del cicle de xarrades Educació Conscient, Educació Valenta parlant sobre la gestió de conflictes en el si familiar

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicàssim reprén el cicle Educació Conscient, Educació Valenta que aconsegueix la seua setena edició i que tenen per objectiu oferir als pares i les mares de Benicàssim les millors eines per a ajudar-los en una educació de valors més conscient amb els seus fills, dotant-los de coneixements que els permeta previndre conflictes i millorar la convivència familiar.

L’última xarrada del cicle 2022/2023 serà impartida per Laura Díaz de Entresotos. La llicenciada en Psicologia, amb prop de 20 anys d’experiència professional, i instructora d’Aware Parenting, estarà el dijous 18 de maig a les 18.00 hores a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura i donarà consells als pares i mares sobre com gestionar el conflicte en el si familiar. L’accés és lliure i des del departament d’Educació indiquen que no es permet l’assistència de xiquets i xiquetes, amb l’excepció de bebés de fins a sis mesos.

Durant aquest VII Cicle Educació Conscient, Educació Valenta s’han treballat també les experiències sensorials de xiquets i xiquetes d’entre 1 i 6 anys en diverses sessions. Al febrer dins del mateix cicle es va tractar les qüestions sobre l’agressivitat dels xiquets i sobre el dubte de si és millor reprimir o alliberar i com. Al novembre de 2023, la conferència es va centrar en educar sense premis ni recompenses, una completa agenda que dona a la seua fi fins que comence la huitena edició per al període 2023/2024.