Benicàssim suma una nova pista de pàdel en el poliesportiu municipal

06/07/2022

L’Ajuntament de Benicàssim continua amb la seua aposta per millorar i adaptar els recursos esportius a les noves demandes i, dins d’aqueix pla, el poliesportiu municipal suma una nova pista de pàdel. Com ha comentat a l’alcaldessa, Susana Marqués, “dins de les nostres accions encaminades a impulsar la pràctica esportiva i mantindre una vida saludable, sumat a l’alta demanda existent a la pràctica del pàdel, ha comportat a la construcció d’una nova pista en el poliesportiu”.

Aquesta nova instal·lació de joc individual compta amb una inversió de 20.000 euros i se suma a les tres pistes dobles i a la individual ja existents en el poliesportiu municipal, així com la pista de tennis que en l’anterior exercici es va dotar d’un sòl diferent amb gespa artificial, modernitzant així l’espai esportiu. En aquest punt, el regidor d’Esports, Arturo Martí, ha informat que la nova pista de tennis amb gespa artificial “ha tingut un gran acolliment i és molt freqüentada ja que compta amb un 85% d’ocupació diària”. *Lrespecto a les pistes de pàdel, les individuals arriben al 75% d’ocupació.

A més del lloguer de pistes, el poliesportiu municipal ofereix cursos de tennis i pàdel. Els cursos de tennis dirigits a adults i joves compten amb 57 inscrits, mentre que els cursos de pàdel aconsegueixen els 110 usuaris, “la qual cosa demostra el gran interés per aquest esport i que ha comportat a continuar invertint per a sumar nous espais i ampliar l’oferta per als nostres veïns”, ha afegit Martí.

Recordar que, a més de la pràctica del tennis i el pàdel, el poliesportiu municipal ofereix a l’estiu una oferta de classes dirigides com a ioga, balls de saló, GAP, pilates, tai-chi, cardiobox i iniciació al running. A tota aquesta oferta, i per a continuar promovent al màxim l’activitat a l’aire lliure, se suma l’activitat cos/ment en l’amfiteatre Pepe Falomir i l’activitat força funcional que es desenvolupa al parc El Trenet. L’oferta esportiva municipal es completa amb la gimnàstica a la platja, una sèrie d’activitats esportives gratuïtes en les diferents platges del municipi. Heliòpolis, Torre Sant Vicent i L’Almadrava acullen des de dilluns passat, a les 8.00 i a les 20.00 hores de dilluns a divendres excepte festius, les diferents sessions de tonificació, aiguagim, ritmofitness o estiraments i GAP i que s’allargaran fins al 2 de setembre.