Benicàssim suma 50 noves places per a l’escola esportiva d’estiu

16/05/2022

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim posa en marxa una nova edició de l’escola esportiva d’estiu dirigida als menors de 5 a 12 anys (nascuts entre l’1 de gener del 2009 i l’1 de juny del 2017) “i donat el gran acolliment que té any a any aquesta activitat i dins del nostre objectiu de fomentar una vida saludable, hem sumat 50 noves places respecte a l’anterior edició per a donar la possibilitat a un major nombre de menors de poder aprofitar l’estiu per a practicar esport d’una forma lúdica”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Les inscripcions s’obriran aquest dimarts 17 de maig a partir de les 9.00 hores a través de la secció d’esports de la web municipal i com ha informat el regidor d’Esports, Arturo Martí, la inscripció es podrà realitzar tant de manera en línia (https://benicassim.provis.es/public/inicio.aspx) o de manera presencial, “i per a donar d’alta d’usuaris, aquesta es pot realitzar abans del 17 de maig a través del telèfon 964302662 o acudir de manera presencial al pavelló d’esports”.

L’Escola esportiva d’estiu es prolongarà en dos períodes, del 27 de juny al 29 de juliol i de l’1 d’agost fins al dia abans de l’inici del curs escolar 2022/23, en horari de 8.00 a 14.00 hores. S’oferiran 120 places per a la primera opció i 40 places per a la segona opció, i el preu de cadascuna és de 125 euros.

Perquè els usuaris puguen rebre informació actualitzada de les activitats poden subscriure’s al compte de Telegram EV Poliesportiu Benicàssim”, ha finalitzat Arturo Martí.

Seguint amb la promoció de l’activitat esportiva i l’impuls al pla ‘Benicàssim salut i esport’, des de la regidoria d’Esports han programat un any més activitats esportives per a la temporada estival. “Per a aquesta edició continuarem promovent al màxim l’activitat a l’aire lliure i per segon any consecutiu, l’amfiteatre Pepe Falomir i el parc El Trenet se sumen als espais on es desenvoluparà el programa esportiu”. En aquest sentit, l’amfiteatre Pepe Falomir acollirà l’activitat cos/ment en la qual es podran combinar diverses disciplines com a ioga, pilates, stretching i tai-chi, mentre que el parc El Trenet acollirà l’activitat de tonificació anomenada força funcional. Aquestes dues opcions se sumen a les activitats que es desenvoluparan en el poliesportiu municipal i que són tai-chi, ioga, balls de saló, pilates, cardiobox i iniciació al running.

Aquest programa està dirigit a un públic a partir de 16 anys i el preu per a cada activitat durant els mesos de juliol i agost és de 45 euros. La inscripció s’obri demà, 17 de maig, a partir de les 9.00 hores de manera en línia (https://benicassim.provis.es/public/inicio.aspx) o presencial.

Quant als cursos de padel i tennis municipal dirigits a menors a partir de 6 anys, s’ofereix l’opció de cursos trimestrals (de l’1 de juliol al 30 de setembre un dia a la setmana) i quinzenals (de dilluns a divendres). El preu establit és de 50 euros.

D’altra banda, el poliesportiu municipal acollirà l’escola municipal de futbol i l’escola municipal de patinatge per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys. L’activitat es desenvoluparà durant una hora dos dies a la setmana i el preu és de 45 euros.

L’escola municipal de voleibol de platja està dirigit a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys i es desenvoluparà a la platja Torre de Sant Vicent, dos dies a la setmana, mentre que el dissabte estarà destinat al tennis i multiesport, activitat que es desenvoluparà durant dues hores en el poliesportiu municipal i dirigit a menors de 6 a 10 anys.