Benicàssim s’ompli de solidaritat

La solidaritat ha tornat un any més al carrer Sant Tomàs de Benicàssim amb la XXXII edició del Mercat ambulant Nadalenc Solidari organitzat pel Grup Viure de la parròquia Sant Tomàs de Villanueva al costat de l’ajuntament. “Un any més, el Grup Viure en col·laboració amb associacions del municipi i el propi Ajuntament de Benicàssim, organitza aquesta ja tradicional cita Nadalenca, en la qual tant veïns com visitants podem gaudir d’aquest mercat ambulant artesanal tan especial i mostrar el nostre costat més solidari”. L’alcaldessa ha continuat dient que “amb l’adquisició de qualsevol dels productes, donem suport al projecte seleccionat pel Grup Viure que enguany es destinarà a un projecte educatiu a Uganda’’.

La recaptació de la present edició anirà destinada a l’escola Brilliant Brains Nursery and Primary School a Uganda, es tracta d’una escola infantil i primària creada principalment per als xiquets orfes i vulnerables dels llogarets pròxims a l’escola.

De 10.00 a 20.00 hores el carrer Sant Tomàs acull llocs de productes nadalencs, pascueres, manualitats, complements, productes de la Canastilla, el lloc Tot Cor a càrrec dels joves del Grup Viure, el Racó sostenible així com llocs de menjar, activitats infantils i la tradicional rifa i la tómbola. La jornada solidària també contempla les actuacions del Grup de danses “El Cremaller”, “Círculo Mágico” Benicàssim, Gimnàs BenisSport i el Cor Parroquial.