Benicàssim renova el local de l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera

30/07/2022

L’Ajuntament de Benicàssim ja ha iniciat els treballs de modernització i adequació de les instal·lacions que alberguen l’associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera. Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “treballem per garantir el benestar dels nostres majors renovant, modernitzant i promovent espais adequats, on els nostres majors es troben còmodes, tant a l’hora de realitzar els seus tallers i activitats lúdiques, així com les de desenvolupament social”.

L’actuació ja iniciada contempla diferents millores en l’espai situat en la planta baixa de la Casa de la Cultura, en la plaça de Les Oliveres, com a treballs de pintura i millora en el sòl. I, a més, el projecte d’adequació del local contempla la millora del mobiliari i es canviaran totes les taules i cadires, “aportant major comoditat a les persones que acudeixen a participar en les activitats que se solen programar en la seu de la Garrofera”, ha indicat l’edil de Benestar Social i Majors, Rosa María Gil. El canvi de taules i cadires es realitzarà després de la modificació de crèdit inclosa en el ple del passat divendres i que va comptar amb els vots a favor del Partit Popular, PSPV-PSOE i Ara Benicàssim.

La Garrofera és l’entitat que compta amb un major nombre d’associats en la localitat, amb al voltant d’un miler de persones inscrites, i moltes d’elles acudeixen de manera habitual al centre, per la qual cosa aquests treballs de millora beneficiaran a un bon nombre de veïns.

Afegir que els jubilats de la localitat compten amb el carnet Gent d’Or que facilita, agilita i abarateix la inscripció a diferents activitats i serveis municipals com poden ser els tallers que s’imparteixen a l’Escola Per a Adults, entre els quals poden adquirir nous coneixements quant a les noves tecnologies, d’Història de l’Art, cort i confecció o manualitats, entre altres.