Benicàssim reforça l’horari nocturn autobusos durant les matinades dels caps de setmana de Magdalena

09/03/2023

Benicàssim suma a l’horari habitual de servei d’autobusos entre Castelló i Benicàssim un servei nocturn en horari de matinada de la ruta en el seu recorregut habitual fins a Benicàssim. Així bé, l’autobús interurbà Castelló-Benicàssim comptarà amb horari especial que reforça amb servei nocturn de tornada a Benicàssim durant els pròxims dos caps de setmana i amb motiu de la celebració de les Festes de la Magdalena i amb l’objectiu de facilitar que els residents a Benicàssim puguen desplaçar-se a la localitat veïna i gaudir de les festes de Castelló.

El reforç del servei ve a sumar-se als horaris i recorreguts habituals i es donarà estarà en funcionament exclusivament durant els dos pròxims caps de setmana. El recorregut del servei reforçat s’iniciarà en la plaça Borrull de Castelló i en direcció a Benicàssim a les 00.30, 02.00, 03.30 i 05.00 de la matinada del dissabte 11, diumenge 12 i dilluns 13 així com la matinada del dissabte 18 març i diumenge 19 de març que se sumarà a l’horari normal de servei i amb les parades habituals

El servei extraordinari de bus s’oferirà els dos caps de setmana i garanteix un servei de transport ràpid i segur per a joves i majors que vulguen viure les festes de Castelló sense haver d’agafar el cotxe, ni preocupar-se de l’aparcament.

Sota el lema ‘Gaudeix del Dia de la Magdalena deixant el cotxe a casa’, l’Ajuntament reforça la mobilitat amb autobús “un any més, volem que els joves i veïns del municipi vagen a divertir-se a les festes, però que ho facen d’una forma segura. Per això, el transport públic és el més eficient, econòmic i útil. Per això, hi haurà un servei reforçat nocturn d’autobusos els dos caps de setmana de festes perquè la tornada a casa siga segura. La seguretat viària és una premissa per als veïns i veïnes de Benicàssim, que així podran gaudir de les festes de la capital de la província amb tota tranquil·litat i major seguretat per a tots i totes. Es tracta a més de fomentar el transport públic, facilitar un desplaçament segur i còmode, i evitar així, l’ús dels cotxes particulars”, destaca el regidor de Mobilitat, Carlos Díaz.