Benicàssim reforça l’agermanament amb Bad Salzdetfurth

02/10/2022

Després de la visita d’una delegació de Bad Salzdetfurth a Benicàssim durant les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva, el consistori de Benicàssim es troba de visita a la ciutat germanada i continuar així estrenyent llaços amb el poble alemany. L’alcaldessa, Susana Marqués, present aquests dies en Bad Salzdetfurth, ha indicat que “amb aquesta visita renovem el compromís de mantindre viu l’esperit de l’agermanament amb el municipi alemany i que mantenim des de 1986”.

Durant la seua estada en el municipi alemany, s’estan duent a terme trobades de germanor entre totes dues delegacions així com reunions de treball per a la posada en comú dels projectes que s’estan duent a terme en tots dos municipis. Com ha afegit l’alcaldessa, “l’agermanament de les nostres ciutats és un símbol de fraternitat que permet estrényer llaços a nivell econòmic, polític, social i cultural”.

Dins de les accions que se solen realitzar entre els municipis germanats està el projecte d’intercanvi d’alumnes de l’IES Violant de Casalduch amb alumnes de Bad Salzdetfurth, dirigit sobretot a l’alumnat que estudia alemany en l’institut “i amb aquest projecte, a més de reforçar i posar en pràctica els seus coneixements de l’idioma, coneixen en primera persona la seua cultura, la seua història i tradicions”, ha afegit l’edil d’Agermanaments i Educació, Rosa María Gil, també present aquests dies en Bad Salzdetfurth.