Benicàssim realitza actuacions de millora en àrees de jocs infantils

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat les actuacions de millora en àrees de jocs infantils consistents en la substitució del sòl dels parcs del CEIP Santa Águeda, Illes Columbretes, Parc de les Nacions i el situat en Torre de Sant Vicent.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha visitat els treballs que s’estan escometent en el CEIP Santa Águeda, primer espai d’actuació, al costat de l’edil d’Educació, Rosa M.ª Gil, i ha indicat que “millorar i mantindre els espais públics de la nostra ciutat i convertir-los en llocs amables per a l’ús i gaudi de les famílies en els seus temps d’oci és un dels objectius marcats per a l’últim trimestre de l’any, començant per un dels llocs on més hores passen els nostres xiquets com són els espais d’esbarjo dels centres educatius”.

L’actuació a realitzar en les quatre àrees consisteix en la retirada de la lloseta existent, la posterior adequació del terreny i la col·locació de paviment de cautxú. Uns treballs que s’executaran en el seu conjunt durant l’últim trimestre de l’any i com ha recordat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, aquesta actuació destinada al gaudi dels més xicotets s’uneix a la recent instal·lació d’un parc biosaludable per a persones majors en la zona d’urbanitzacions de muntanya. “La instal·lació d’aquesta mena d’aparells biosaludables i altres de calistenia en diferents punts de la localitat faciliten la pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure, contribueixen a una vida més saludable i ajuden a socialitzar. A més, la seua instal·lació forma part de les demandes veïnals que ens van fer arribar a través dels pressupostos participatius per al present exercici”, ha finalitzat Llobell.