Benicàssim programa una jornada completa de salut i benestar

12/06/2022

Benicàssim torna a sumar salut i benestar en una nova edició de ‘Benicàssim Inspira’. L’alcaldessa, Susana Marqués, al costat de la regidora de Turisme, Cristina Fernández, i la presidenta de Bodywisdom Spain, Bibiana Badenes, han presentat aquesta setmana la iniciativa que s’emmarca en el projecte Benicàssim Saludable. Com ha explicat Marqués, “dins de la projecció de Benicàssim com a Destinació Turística Saludable, des de l’Ajuntament dissenyem i desenvolupem experiències combinades, productes turístics d’elevat valor afegit que incrementen la competitivitat turística de Benicàssim, dinamitzen el nostre teixit empresarial i impulsen el turisme sostenible”. L’alcaldessa ha continuat dient que “apostem per propostes com Benicàssim Inspira en la que són presents el relax, la salut, el descans, la qualitat de vida i la sostenibilitat”.

Benicàssim Inspira se celebrarà dissabte que ve 18 de 9.00 a 22.00 hores; una completa jornada en la qual la salut, el benestar i el relax seran les seues màximes. Cristina Fernández ha sigut l’encarregada d’explicar la programació preparada “que conjumina tallers de meditació, ioga, cuina saludable i fins a una xarrada-col·loqui sobre benestar emocional, en definitiva, una completa jornada d’experiències de benestar, cultura i gastronomia, una experiència per als cinc sentits”.

La platja Voramar, el palauet municipal Vila Elisa i l’amfiteatre Pepe Falomir són els enclavaments que acolliran les activitats obertes al públic general i gratuïtes. El programa començarà a les 9.00 hores a la platja Voramar (enfront dels apartaments Coral) amb un taller de mindfulness corporal arran de mar a càrrec de Bibiana Badenes i l’equip Kinesis, “consistent a utilitzar la consciència per a escanejar el cos de manera conscient a la recerca de noves sensacions i així regular el sistema nerviós”, ha explicat Bibiana Badenes. A partir de les 10.00 hores i en el mateix emplaçament es desenvoluparà l’activitat “Moviment conscient. Ioga per a totes les edats” per Silvia Guillamón i l’equip Kinesis. En aquesta sessió es combinaran moviments lents amb meditació i tècniques de respiració.

Ja a la vesprada, de 18.00 a 19.30 hores, l’activitat es desplaçarà a Vila Elisa amb la xarrada-col·loqui sobre benestar emocional amb el títol “Com mantindre encesa la nostra llum interior malgrat les apagades externes”?, presentada per l’escriptora, presentadora i comunicadora, Marisol Galdón. A les 20.00 hores en l’amfiteatre Pepe Falomir, Helena Barquilla, amb l’activitat “Moviment conscient a la platja 5 ritmes”, oferirà als assistents la possibilitat d’alliberar tensions, explorar emocions i meditar en moviment.

Així mateix, d’11.30 a 13.45 hores l’Hotel Voramar serà l’espai per a la celebració del taller “Cuina saludable, sostenible i no avorrida. Cuinant amb els 5 sentits”. L’activitat estarà impartida per la xef, docent i assessora gastronòmica Vanesa Bustos, l’interés de la qual se centra en crear una cuina saludable, on els productes locals siguen els principals ingredients, respecte pel producte i la creativitat. El preu de la classe és de 35 euros (més IVA) i requereix inscripció a través de la web www.benicassimexperiences.com (https://www.benicassimexperiences.com/es/benicassim-inspira-evento-18-junio-2022_a_390400.html).