Benicàssim programa un Halloween amb desfilada i activitats per al públic infantil i juvenil

24/10/2022

Benicàssim ha preparat activitats dirigides al públic infantil i juvenil amb motiu de la celebració d’Halloween i la programació es desenvoluparà del 28 al 31 d’octubre.

El Casal Jove serà el primer espai que aculla activitat amb motiu d’Halloween i els adolescents d’11 a 17 anys, podran gaudir del Túnel del Terror (Nightmare Tunnel) el divendres 28 a partir de les 18.00 hores.

El dissabte 29 hi haurà programació durant tota la jornada i el Parc del Trenet serà el primer espai que aculla activitat. Els menors d’entre 5 i 10 anys podran participar de manera activa en l’activitat El Misteri del Parc del Trenet, amb una edició especial Halloween, en algun dels dos passes programats, a les 11.00 i a les 12.30 hores i les entrades a un preu de 2,5 euros es poden adquirir en la web municipal. A la vesprada, serà de nou el torn dels joves que podran gaudir d’un nou passe del Túnel del Terror en el Casal Jove de 17.00 a 20.00 hores i el Parc del Trenet tornarà a acollir activitat, però en aquest cas seran les circulacions de trens organitzades per l’Associació Cultural FFCC de Farja Benicàssim les que estaran ambientades en la festa d’Halloween.El diumenge 30 l’activitat es traslladarà a la Torre de Sant Vicent amb El Tresor de la Torre de Sant Vicent (entrades disponibles en la web municipal) i el dilluns 31 a la vesprada està reservat per a la tradicional cercavila de disfresses que discorrerà pels principals vials del nucli urbà. Com ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí, “la desfilada de disfresses és l’activitat central de la programació, on grans i xicotets mostraran una imaginació desbordant a l’hora de disfressar-se i gaudir d’una vesprada terroríficament divertida”. L’edil ha continuat explicant que “l’activitat està pensada sobretot per al gaudi de menors i joves i no faltarà la participació dels col·legis així com d’usuaris del Casal Jove”. La desfilada començarà a les 18.30 hores en el Pont de Ferro i recorrerà el carrer Sant Tomàs, avinguda Castelló fins a la plaça de les Corts Valencianes.

La programació especial es completarà amb la visita teatralitzada Nit d’Halloween a la Torre de Sant Vicent, amb tres passes a les 18.00, 19.00 i 20.00 hores. Els xiquets hauran d’anar acompanyats de, almenys, un adult i les entrades es poden adquirir en la web municipal.