Benicàssim prepara el dispositiu especial per a la celebració de Tots els Sants

L’Ajuntament de Benicàssim ha preparat el dispositiu especial amb motiu de la celebració de Tots els Sants dimarts que ve 1 de novembre. Un any més, s’ha acordat establir un horari especial d’obertura de les instal·lacions i, fins al 4 de novembre, serà de 8.00 a 20.00 hores de manera ininterrompuda. Així mateix, per a facilitar l’accés al cementeri l’1 de novembre al migdia, el consistori disposarà un servei de transport públic especialment pensat per a persones majors i persones amb mobilitat reduïda. Tal com declara Susana Marqués, “pensant en les persones, i de manera especial amb les quals presenten problemes de mobilitat, habilitem un any més el servei de transport adaptat perquè puguen visitar el cementeri en aquestes dates tan assenyalades per a tots”. El vehicle adaptat realitzarà el trajecte d’anada a partir de les 11.00 hores des del carrer Sant Tomàs (al costat del CaixaBank) i el trajecte de tornada es realitzarà una vegada finalitze la missa. El tradicional ofici religiós per Tots els Sants se celebrarà a les 12.00 hores en el cementeri.

A més de les actuacions que s’estan realitzant aquests dies per a rebre als veïns i veïnes durant els pròxims dies, continuen les obres d’ampliació del cementeri municipal, “una inversió necessària i prioritària per a poder preveure la necessitat en un termini de sis anys al mateix temps que des de l’Ajuntament treballem ja a mitjà termini en una futura ampliació del cementeri”, ha continuat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Les obres consisteixen en la construcció de dos nous blocs amb un total de 244 nínxols organitzats en quatre nivells d’altura, i un cos amb 104 columbaris també en quatre nivells, completant així tota la part baixa del cementeri municipal. El termini previst és de huit mesos pel que, com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, “a l’abril està previst que finalitze les obres que també contemplen la construcció d’un edifici auxiliar de serveis amb dos lavabos, un magatzem i una ossera, així com la urbanització interior amb zones enjardinades en el recinte de l’actual cementeri”.