Benicàssim planifica activitats infantils i de promoció de la lectura durant tot l’any a la Biblioteca de la Mar d’Heliòpolis

16/08/2023

La Biblioteca de la Mar de la platja Heliòpolis de Benicàssim obrirà durant tot l’any amb activitats infantils i de promoció a la lectura com a aposta per la dinamització de la zona sud. Serà la primera vegada que aquest centre òbriga les seues portes durant tot l’any de manera periòdica. El consistori planifica ja una programació mensual per a aquest espai amb l’objectiu de potenciar l’ús de les instal·lacions durant tot l’any i promoure una cultura segura.

La localitat costanera compta actualment amb dues Biblioteques de la Mar, l’Espai Cultural de la Mar Vila Ana, situat a la platja l’Almadrava i seu també d’activitats durant tot l’any; i la situada a Heliòpolis, de la zona sud. Tots dos espais es converteixen en punts de lectura durant l’estiu en les proximitats de la mar per a veïns, estiuejants i turistes. A més, acullen nombroses activitats, com a contacontes, classes d’anglés, valencià, presentacions de llibres i d’altres esdeveniments, com, trobades literàries.