Benicàssim omplirà el carrer Sant Tomàs de música, color i diversió en la desfilada de Carnestoltes del pròxim dissabte

08/02/2024

Benicàssim es prepara per a la seua desfilada de Carnestoltes en el qual el centre del poble s’omplirà de música, color i diversió en una vesprada festiva en la qual s’ha convocat a totes aquelles persones i associacions que vulguen participar disfressats per a recórrer el carrer Sant Tomàs des del pont de Ferro en l’Avinguda Barcelona fins a la plaça de Les Corts en la tradicional desfilada de disfresses que iniciarà a les 17,30 hores.

Entre els participants no faltaran els membres de la Colla Per Un Dia, els principals precursors de l’esdeveniment que ja va consolidant-se en la localitat costanera.

També participaran la reina i els festers i festeres de les festes amb la seua pròpia carrossa. La desfilada ha anat guanyant participants i el ball va prenent, any a any, protagonisme amb exhibicions de ball i música. En finalitzar, està prevista un sopar de *sobaquillo i música en la plaça de Les Corts.

L’Ajuntament va portar avant la iniciativa de la Colla Per Un Dia fa poc més d’una desena d’anys, els membres dels quals van suggerir disfressar-se per a la jornada i que s’ha convertit en una cita ineludible amb gran acolliment entre els *benicenses. La festa va a més i s’està convertint en una altra de les dates més esperades de tot l’any, des dels més xicotets, fins a joves i majors.