Benicàssim oferirà autobús circular extraordinari en Nit de cap d’any i Tortell de Reis

27/12/2023

Dins del quasi centenar d’activitats programades per al mes de desembre, l’Ajuntament de Benicàssim ha organitzat per al dia de final d’any una celebració de Nit de cap d’any pensada especialment per als més xicotets a partir de les 11 del matí en la carpa de festes en la qual podran gaudir d’un complet programa d’activitats d’entreteniment fins que a les 12 del migdia quan sonen les campanades infantils i es repartisca el cotilló per a tots els xiquets i xiquetes assistents. Eixe mateix dia, després de les campanades de mitjanit actuarà l’orquestra Tucà en la carpa de festes.

Per a poder gaudir de l’última nit de l’any des de l’Ajuntament ha volgut reforçar la mobilitat, la seguretat i comoditat en els desplaçaments dels veïns i  pel que s’ha establit un servici extraordinari d’autobús circular en Nit de cap d’any i Tortell. “D’esta manera, es posa a la disposició dels veïns, un bus amb recorregut circular habitual al qual s’ha afegit parada en els clubs socials d’Urbanitzacions i que estarà operatiu des de les 23 hores del dia 31 fins a les 07 hores del dia 1 de gener, amb una freqüència de cada hora des de la Plaça Les Corts i que recorrerà els principals punts del nucli urbà i urbanitzacions”, ha subratllat la regidor de Mobilitat, Isabel Cuadros.

Després de les campanades de cap d’any enfront de l’església de Sant Tomàs donarà principi en la carpa de festes l’orquestra Tucà. Per al dia del Tortell, a les 17 hores serà la cavalcada dels Reis Mags pel carrer Sant Tomàs. “On Benicàssim s’ha bolcat, com no pot ser d’una altra manera, perquè els benucassuts compten amb una alternativa d’oci interessant per a triar Benicàssim per a acomiadar l’any i donar el tret d’eixida al 2024, com també per a celebrar la nit màgica de Reis”, ha afegit la regidor de Festes, Elena Llobell.

Cavalcada de les seues Majestats els Reis Mags a Benicàssim

La Cavalcada de les seues Majestats els Reis Mags a Benicàssim es realitzarà pel carrer Sant Tomàs a partir de les 17 hores i l’orquestra The Luxe amenitzarà la vetlada a partir de les 00.00 hores. Finalment i com a anys anteriors, perquè tot estiga llest i preparat la nit del dia 5 de gener, l’Ajuntament ha cedit els dies 3 i 4 de gener de 19 a 22 hores el Casal Jove de Benicàssim, perquè les seues Majestats els Reis, puguen anar emmagatzemant els joguets que han demanat els xiquets i xiquetes de Benicàssim i poder repartir-los per les cases abans de continuar el seu viatge.