Benicàssim obri el termini per a la preinscripció als tallers per a la Formació Per a Adults (FPA)

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria d’Educació, ha obert hui, 1 de setembre, el termini de preinscripció per als tallers de l’Escola Municipal de Formació Per a Adults (FPA). Una preinscripció que es pot realitzar de manera telemàtica emplenant la instància disponible en la seu electrònica de l’ajuntament (benicassim.sedelectronica.es) o bé de manera presencial en el Servei d’Informació Ciutadana.

Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “igual que en les activitats esportives municipals, un any més mantenim els preus públics dels tallers de la FPA que tenen l’objectiu d’atendre la demanda dels veïns del municipi majors de 18 anys que desitgen actualitzar coneixements o realitzar activitats socioculturals o de formació cultural”.

Per part seua, la regidora d’Educació, Rosa María Gil, ha explicat que “igual que en els cursos anteriors, en el cas que les inscripcions superen les places disponibles, el 9 de setembre es farà un sorteig públic en el qual es traurà una lletra a l’atzar a partir de la qual s’aniran atorgant les places dels inscrits, seguint l’ordre alfabètic del primer cognom de l’alumne inscrit”. Amb tot, el termini de preinscripció als cursos per al primer trimestre s’allargarà fins al 8 de setembre.

Per als mesos d’octubre a desembre, la FPA ofereix un total de catorze tallers: de manualitats, de cort i confecció, de dansa àrab, d’escriptura creativa, dibuix i pintura, belles arts, restauració d’antiguitats, llenceria i tul, labor de retalls (patchwork), informàtica (nivell inicial), fotografia (nivell inicial), sevillanes, mindfulness (gestió mental i emocional) i d’història de l’art.

Els preus dels tallers ronden els 18 i 27 euros per a tot el trimestre i el Moll del Raïm i el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià són els espais municipals que acolliran gran part dels tallers, però en el cas del taller de sevillanes serà en el poliesportiu municipal, mentre que la dansa àrab s’impartirà en el Centre Esportiu Sport Ksim.

Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, el 15 de setembre es publicaran les llistes provisionals d’admesos i d’espera i fins al dia 16 inclòs s’admetran reclamacions. Amb tot, el dia 21 es publicaran les llistes definitives i començarà el període de matrícula que s’estendrà fins al 29 de setembre. El període per a cobrir places vacants serà a partir del 3 d’octubre, el procediment és el mateix que per a la preinscripció i en cas de ser admés s’avisarà telefònicament.