Benicàssim obri el termini del període d’admissió a les Escoles Infantils Municipals per al curs 2024-2025

14/02/2024

“El nostre ferm compromís amb la conciliació de la vida familiar, personal i professional es revalida any rere any a través de les Escoles Infantils Municipals”
El consistori compta amb 144 places per a bebés, xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys del municipi a les Escoles Infantils de Pintor Tasio i “Doloretes”

Les Escoles Infantils Municipals obrin termini d’admissió per al curs 2024/2025. Així mateix, les famílies que desitgen postular-se a les 144 places oferides tindran fins al 26 de febrer per a inscriure’s i hauran d’estar empadronades en el municipi benicassut. “El nostre ferm compromís amb la conciliació de la vida familiar, personal i professional es revalida any rere any a través de les Escoles Infantils Municipals”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

“Benicàssim és un municipi obert i dinàmic que aposta per polítiques públiques enfocades a les famílies que busquen qualitat de vida, des de l’Ajuntament apostem no sols per la conciliació, si no també per la qualitat, l’atenció i la millora constant. Per això, Benicàssim programa de manera periòdica activitats infantils per al foment del desenvolupament cognitiu dels més xicotets, així com cinema i teatre per a tota la família”, ha subratllat Marqués.

“Destinem més d’1 milió d’euros anuals a les Escoles Infantils, se sumen els Escoletes d’Estiu que es troben obertes des que acaben els xiquets el col·legi al juliol i agost tant en el CEIP Santa Àgueda com en el CEIP Parmerar”, ha afegit l’edil d’Educació, Rosa María Gil.

Cal destacar que este servici d’atenció especialitzada a bebés, xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys manté les places del present curse que van ser ocupades íntegrament. Són dos les Escoles Infantils Municipals del municipi; la EIM Dolores Martínez Tárrega anomenada Doloretes, situada al carrer José Asin Osés; i la EIM Pintor Tasio Flors Meliá en l’Avinguda Ferrocarril. Concretament són 32 les places de 0 a 1 any, 72 d’1 a 2 anys, i 40 de 2 a 3 anys.