Benicàssim millorarà l’asfaltat d’una desena de vials

05/08/2022

L’Ajuntament de Benicàssim millorarà l’asfaltat d’una desena de vials del municipi. Com ha informat l’alcaldessa, Susana Marqués, “el projecte de millora de paviment ha contemplat també les millores demandades a través dels pressupostos participatius”.

Així, seran una desena de vials els que es veuran millorats amb aquesta actuació que compta amb una inversió de 200.000 euros i s’executarà durant l’últim trimestre de l’any.

El regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, ha sigut l’encarregat d’enumerar els vials que veuran millorat el seu asfaltat durant el present exercici i que són carrer Oliveres, Mestre Cubells, Fuente San José, García Sangüesa, Sureres, Estatut, Cristóbal Colón, Guitarrista Tárrega, Leopoldo Querol i Quatre Camins, “tots ells són viaris localitzats en el nucli urbà i el bulevard i bona part d’aquestes intervencions s’han seleccionat perquè els veïns ens l’han reclamat i amb aquest projecte, que forma part de les inversions a realitzar amb romanents de tresoreria de l’exercici 2021, busquem atendre les millores que ens demanda la ciutadania”.

Dins de l’objectiu de donar resposta a les reivindicacions veïnals, també hi ha previstes altres actuacions en els pròxims mesos a Benicàssim com a millores en voreres i renovació de l’enllumenat en urbanitzacions de muntanya.