Benicàssim manté el mateix preu públic per a les activitats esportives municipals

29/08/2022

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim reprén el programa d’activitats esportives d’hivern per a adults i joves en el Poliesportiu Municipal. El període d’inscripció en la web municipal (https://benicassim.provis.es/Cursillos/CursillosPublic) començarà el dimecres 7 de setembre i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “un any més mantindrem els preus de les activitats esportives municipals, seguint en la línia de no pujar la pressió fiscal, congelant taxes i preus públics als nostres veïns”.

El regidor d’Esports, Arturo Martí, ha explicat que les inscripcions es poden realitzar de manera presencial o telemàtica i l’inici de les activitats serà el dilluns 3 d’octubre, “i des de l’Ajuntament hem tornat a programar una àmplia oferta per a seguir fomentat la pràctica esportiva i la vida saludable entre els nostres veïns i les nostres veïnes”. Quant al programa d’activitats, l’oferta per a adults (majors de 16 anys) inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, GAP, cardiobox, batuka i balls llatins. Les activitats de dos dies a la setmana tenen un cost de 87 euros, mentre que el preu de les activitats de tres dies a la setmana és de 114 euros.

Pel que respecta a les activitats destinades a joves, el poliesportiu municipal acollirà classes de gimnàstica rítmica, patinatge, ioga infantil i l’activitat anomenada “dissabte actiu” (classe de tennis i poliesportiu). En aquest cas totes les activitats tenen un preu de 87 euros, excepte el ioga infantil la taxa del qual s’ha fixat en 50 euros. També s’ofereix de manera trimestral tennis i pedal per a joves i adults.