Benicàssim inicia un nou cicle de “Educació Conscient, Educació Valenta” dirigit a les famílies

16/11/2022

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicàssim reprén el cicle “Educació Conscient, Educació Valenta” que aconsegueix la seua setena edició “i que tenen per objectiu oferir als pares i les mares de Benicàssim les millors eines per a ajudar-los en una educació de valors més conscient amb els seus fills, dotant-los de coneixements que els permeta previndre conflictes i millorar la convivència familiar”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

La primera xarrada d’aquest any 2022 serà impartida per Laura Díaz de Entresotos. La llicenciada en Psicologia, amb prop de 20 d’experiència professional, i instructora d’Aware Parenting, estarà demà dijous 17 de novembre a les 18.00 hores a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura i donarà consells als pares i mares sobre com poder educar als fills sense càstigs ni recompenses. L’accés és lliure i des del departament d’Educació indiquen que no es permet l’assistència de xiquets i xiquetes, amb l’excepció de bebés de fins a sis mesos.

La regidora responsable de l’àrea, Rosa María Gil, ha comentat que “hem tornat a comptar amb Laura Díaz de Entresotos ja que les xarrades impartides per la psicòloga en anteriors edicions van tindre una molt bona resposta i ara els pares i les mares tindran l’oportunitat de rebre consells i aprendre les claus per a solucionar problemes de comportament al mateix temps que enfortisquen les reunions amb els seus fills”.

La setena edició del cicle “Educació Conscient, Educació Valenta”, continuarà dissabte que ve 26 de novembre, amb l’experiència sensorial immersiva “Vents de tardor”, dirigida a menors d’1 a 6 anys acompanyats d’un familiar i que es desenvoluparà en el poliesportiu municipal.