Benicàssim inicia les activitats esportives municipals d’hivern amb 856 inscrits

04/10/2022

El poliesportiu municipal de Benicàssim ha iniciat aquesta setmana la programació d’activitats esportives d’hivern que es desenvoluparan durant la temporada 2022-2023.

La temporada ha donat principi amb 856 persones inscrites, “una xifra que mostra la bona resposta rebuda per part dels veïns i veïnes de Benicàssim que continuen apostant per la pràctica esportiva en les instal·lacions municipals. És per això que des del consistori apostem per continuar fomentat l’esport i la vida saludable promocionant una àmplia oferta d’activitats per a totes les edats”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Per a la present temporada, l’oferta per a adults (majors de 16 anys) inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, balls llatins, batuka, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors, l’oferta inclou gimnàstica rítmica, patinatge, ioga infantil i l’activitat anomenada “dissabte actiu” que inclou classe de tennis i multiesport. També s’ofereix de manera trimestral tennis i pedal per a joves i adults. Com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Arturo Martí, “la gran resposta es reflecteix en les dades d’inscripció i, en conjunt, quasi tots els grups oferits estan complets. Per a la present temporada l’oferta inclou 15 tipus d’activitat, 82 grups, a més de 30 grups de padel a la setmana i 5 grups de tennis. Propostes que es duen a terme de dilluns a diumenge i hui dia queden places lliures en diversos grups”. Tota la informació de l’oferta esportiva municipal es pot consultar en la web municipal https://ayto.benicassim.es/deportes/informacion-actividades-deportivas/.