Benicàssim incorpora tenis platja i capoeira per a joves dins de les seues activitats esportives d’estiu

13/05/2024

Dimarts que ve, 14 de maig, comencen les inscripcions a les activitats esportives d’estiu programades per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim i en les quals l’any passat van participar 755 usuaris. Enguany, el consistori ha incorporat tenis platja i capoeira per a joves, amb l’objectiu “de seguir afermat la pràctica esportiva entre els més joves com a part fonamental d’una vida activa que millora el benestar i la qualitat de vida quotidiana dels veïns i veïnes del municipi”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

“A tota la programació esportiva d’estiu se sumen les diferents competicions, programes al llarg de l’estiu que tindran com a escenari a Benicàssim entre les quals es troben: competicions de vela, taekwondo, futvóley, beach tenis, ruby platja, ciclisme, atletisme, i la tradicional marxa al Bartolo, així com tota la programació a la platja d’activitats esportives dirigides a la platja que presentarem pròximament”, ha afegit el regidor d’Esports, Manuel Gual.

D’una banda, per als xiquets i xiquetes que van nàixer entre 2012 i 2019, l’escola municipal d’esport s’ha convertit amb els anys en una ferramenta activa de promoció de la vida activa i de conciliació a l’estiu. Dona servici de 8 a 14 hores durant l’última setmana de juny, tot el mes de juliol i agost, i la primera setmana de setembre. En esta activitat lúdic-recreativa, s’han planificat activitats esportives distribuïdes per dies i aprofitant les hores de menys calor per a la pràctica d’esport a l’aire lliure.

El Pavelló Esportiu Municipal Torre Sant Vicent, alberga a més l’escola de futbol d’estiu, els dimarts i dijous de 9.30 a 10.25 hores per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys. L’Escola de Tenis i la de Vóley a la platja de la Torrassa, la de Capoeira en el Pavelló, i el programa dissabte Actiu amb tenis i multiesport, completen l’oferta per als més joves.

Per un altre, la programació esportiva per a adults manté taitxí, ioga, balls llatins, pilates, cardio box i GAP als quals s’han incorporat nous horaris, el ioga, a més de dilluns i dimecres de 9.30 a 10.25 hores i de 18.30 a 19.25 hores, compta amb un nou horari dimarts i dijous de 19.30 a 20.25 hores. El GAP que es compta amb horari de dilluns i dimecres de 18.30 a 19.25 hores, suma l’horari de dimarts i dijous de 9,30 a 10.25 hores. Es poden consultar totes la programació d’activitats esportives en: https://ayto.benicassim.es/ca/esports/informacio-activitats-esportives/.