Benicàssim impulsa per Nadal el comerç i serveis professionals de proximitat

L’Ajuntament de Benicàssim es bolca en la campanya de promoció i suport al teixit comercial de la ciutat. fa costat a l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (*Acoserbe) amb l’objectiu d’atraure, *fidelizar i incentivar les compres de proximitat de cara a les adquisicions pròximes a les dates nadalenques. En concret, té actiu el Pot de Nadal, aquesta iniciativa contempla dos sortejos entre totes les persones que hagen realitzat les seues compres en el municipi durant la campanya nadalenca.

 

El Pot de Nadal de *Acoserbe durà a terme dos sortejos els pròxims dies el 23 de desembre i el 4 de gener, en els quals se sortejaren dos xecs entre totes les persones que realitzen les seues compres nadalenques en la trentena d’establiments adherits a aquesta promoció, per import de 270 euros cadascun i gastar-los en els establiments de Benicàssim.

 

Els comerços i serveis professionals participants, compten amb un vinil distintiu de la campanya en l’entrada. Els premis per un total de 540 euros podran ser gastats en qualsevol dels comerços que participen en la promoció.

 

“Estimular el comerç local, potenciar els productes i serveis de proximitat i conscienciar al consumidor d’apostar pel comerç local és un valor segur, són els objectius d’aquesta campanya. Una aposta de productes i serveis de qualitat, per la professionalitat dels empresaris del nostre volgut Benicàssim i per la confiança del comerç pròxim. Sobretot, és una aposta per engrandir el teixit econòmic i engrandir la identitat de Benicàssim”, ha declarat Vanessa *Batalla, regidora delegada de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Benicàssim.

 

Cal recordar que aquesta promoció se suma a la campanya de fidelització #*YoComproenBenicàssim realitzada a l’inici de l’any l’objectiu de la qual era la posada en valor dels establiments de comerç i serveis de Benicàssim en el qual es va realitzar el sorteig de 10 xecs regal de 100 euros cadascun per a canviar en els comerços vinculats al projecte com a premi a la compra de proximitat. A més, l’Ajuntament va posar en marxa un canal d’informació comercial per WhatsApp sota el nom de *Próxim en el qual poder estar informats de l’actualitat dels comerços i serveis de Benicàssim. Aquest servei, totalment gratuït, permet rebre informació sobre avantatges, promocions, regals, etc.