Benicàssim impulsa l’activitat esportiva de clubs, associacions i esportistes d’elit a través d’una línia de subvencions especifica

30/12/2022

L’Ajuntament de Benicàssim impulsa l’activitat esportiva de clubs esportius, associacions esportives i esportistes d’elit a través d’una línia de subvencions específica. “La vida saludable i la pràctica esportiva són un eix important per a les persones que tenint un escenari esportiu com és Benicàssim, tant la seua costa com el seu interior, fan d’aquesta ciutat un lloc referent gaudir de l’esport”, ha destacat el regidor d’Esports, Arturo Martí.

El regidor ha volgut subratllar també, “la importància d’aquestes ajudes per a facilitar la dinàmica activitat dels clubs del municipi, que a més de fomentar l’esport molts d’ells contribueixen també en l’organització d’esdeveniments esportius que atrauen l’anomenat turisme esportiu. Així també, els esportistes d’alt rendiment, que són un orgull per a la ciutat i porten el nom de Benicàssim al voltant de tothom”.

“Comptem un teixit associatiu vinculat a l’esport molt actiu que ha anat incrementant de manera proporcional en els últims anys i amb els quals hem treballat per a posar a Benicàssim de la competició amateur. El Open Ciutat de Benicàssim de Tennis, Carrera 10K Nocturn, Open Internacional Ciutat de Benicàssim de Taekwondo, La travessia nadant Rototom Sunsplash, Concurs de Pesca, Circuit Diputació Vóley Platja, Trofeu social club de vela Benicàssim, o la carrera de Sant Silvestre són alguns d’ells. Les associacions, clubs i esdeveniments esportius de Benicàssim abasten una gran varietat esportives des del futbol, bàsquet, ciclisme o atletisme fins a Gimnàstica Artística, pàdel, pesca, patinatge o Taekwondo”, ha conclòs.