Benicàssim impulsa la campanya de dinamització comercial “El teu Comerç T’Aproxima al Nadal”

02/12/2022

Benicàssim, a través de l’àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament i en col·laboració amb l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) inicia la campanya de dinamització comercial, coincidint amb les festes nadalenques amb l’objectiu d’incentivar les compres en els comerços de la localitat mitjançant accions promocionals i, com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “a Benicàssim tenim un excel·lent comerç de proximitat, on la qualitat dels productes i serveis, al costat de la confiança i la professionalitat dels nostres empresaris, contribueixen a engrandir la identitat d’un municipi com Benicàssim que aposta per la qualitat. Donar suport a les campanyes de dinamització comercial forma part del nostre compromís amb el teixit empresarial del nostre municipi format per xicotets autònoms que cada dia obrin les persianes dels seus negocis per a posar ànima a la ciutat, donant servei i fomentant la creació d’ocupació”. 

La campanya comercial nadalenca comença aquest dissabte amb la iniciativa ‘El teu Comerç T’Aproxima el Nadal’. Com ha explicat la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, “la plaça Constitució acollirà a partir de les 17.00 hores una representació de comerços i serveis que donaran a conéixer els seus productes en una jornada participativa de dinamització comercial en la qual també tindrem la visita d’uns follets molt especials, sorpresa, sorteig de regals, titelles i tallers”. L’acció comercial se suma així a la campanya de dinamització comercial Pròxim, un servei gratuït i a través del qual el ciutadà pot rebre en el seu WhatsApp notícies per a estar informat dels comerços i serveis de Benicàssim, així com d’avantatges i promocions que aquests puguen oferir.

A més d’això, l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) activa el tradicional Pot de Nadal que estarà actiu fins al 4 de gener.