Benicàssim homenatja els ramaders del municipi en l’última jornada taurina

Benicàssim posa hui fi a les seues festes en honor a Sant Antoni Abat i Santa Àgueda i, en el pla taurí, la jornada s’ha tancat amb un sentit homenatge als ramaders del municipi. “Benicàssim és un municipi que s’ha dedicat molt a l’agricultura i a la ramaderia i hem tingut fins a cinc ramaders a Benicàssim. I hem volgut rendir-los un especial homenatge en l’última jornada taurina dins de les nostres festes patronals”, ha indicat el regidor de festes, Arturo Martí.

Així l’homenatge s’ha realitzat durant el desafiament taurí de huit bous de les prestigioses ramaderies de Javier Tárrega “El Gallo”, Jaime Tárrega “Lucas”, Miguel Parejo “Es Castell”, “Gns. Bellés”, “Guillamón”, Germán Vidal, “Alba Atenea”, i Alberto Garrido Falcó. Amb aquest acte, la plaça ha conclòs l’activitat taurina i, durant l’última jornada també ha comptat amb tancament i prova de vaques de la ramaderia de Javier Tárrega “El Gallo”.

A més de l’activitat taurina, l’últim dia de festejos ha començat amb activitats per al públic infantil entre les quals hi havia una globotraca, tallers de pintacaras i un curset d’iniciació de manipulació de material pirotècnic infantil.

El menjar de germanor i homenatge als nostres majors s’ha desenvolupat en el pavelló poliesportiu Torre Sant Vicent i a la vesprada el Teatre Municipal Francisco Tárrega ha acollit el festival de dansa oriental, hip-hop i ball modern realitzat pel Gimnàs BeniSport i, després d’això, s’ha procedit al lliurament de diplomes i premis als participants de “La Coqueta”. Amb un correfoc a càrrec de Els Deus del Foc de Benicàssim i el tret d’un castell de focs artificials, el municipi de Benicàssim ha acomiadat les festes patronals. La pròxima cita festiva serà el 5 de febrer, dia de la romeria a Santa Àgueda.