Benicàssim fa més pròxima la comunicació amb el comerç local

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i dins del programa gestionat per la Cambra de Comerç de Competitivitat Comercial (Fons Feder i Ministeri d’Economia), i al costat de l’Associació de Comerços i Serveis de Benicàssim (Acoserbe), impulsa la campanya “Pròxim” amb l’objectiu posat a acostar als ciutadans i visitants de Benicàssim al fet que realitzen les seues compres i contracten els seus serveis en el propi municipi. L’alcaldessa, Susana Marqués, al costat de la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, i el cap de l’àrea de Desenvolupament Empresarial de la Cambra de Comerç de Castelló, Francisco García, han presentat la iniciativa i com ha comentat Susana Marqués, “impulsem una eina més per a donar a conéixer la qualitat i excel·lència dels nostres comerços i serveis, en una clara aposta per fomentar el nostre comerç local”.

Com ha explicat Vanessa Batalla, “la iniciativa consisteix a fomentar l’alta en un canal de comunicació basat en la tecnologia de WhatsApp convidant als ciutadans al fet que se de alta en aquest canal mitjançant el qual els arribaren notícies d’interés de l’àmbit del comerç i els serveis de Benicàssim, promocionant així tota l’oferta local”. L’edil ha afegit que “volem que la compra en els nostres comerços i serveis siga una experiència agradable, útil i satisfactòria, i a través de les noves tecnologies, en aquest cas a través del telèfon mòbil, volem augmentar aqueix vincle entre client i comerciant”.

El nou servei és totalment gratuït i el ciutadà podrà rebre en el seu WhatsApp notícies per a estar informat dels comerços i serveis de Benicàssim, així com d’avantatges i promocions que aquests puguen oferir. De manera periòdica s’anirà enviant informació als usuaris registrats amb les campanyes, promocions i accions especials dels comerços i serveis de Benicàssim. El canal és automatitzat i unidireccional “el que vol dir que, en cas de tindre dubtes o consultes relacionades amb l’àrea o amb l’Ajuntament, el ciutadà haurà de posar-se en contacte a través dels canals oficials habituals com a telèfon o correu electrònic”, ha afegit Vanessa Batalla.

En la web https://comercio.benicassim.es/proxim/ està tota la informació del nou canal així com la manera de donar-se d’alta. Així mateix, la campanya ha començat amb accions de Street Màrqueting, consistent en la col·locació de vinils en diferents zones de Benicàssim per a fomentar així la interacció amb el públic i crear un major impacte entre els consumidors. Els vinils porten un QR que redirigeix a la informació per a donar-se d’alta en el nou canal amb el qual Benicàssim “aproxima” els seus comerços i serveis a la ciutadania.