Benicàssim es posiciona com a lloc preferent per als nous ‘nòmades digitals’

12/05/2022

Amb l’objectiu posat a posicionar-se com a destí ideal en el qual treballar i viure de manera permanent tot l’any, l’Ajuntament de Benicàssim llança la campanya ‘Benicàssim, The Place To Become’. El projecte es va presentar a l’Espai de la Música Mestre Vila i com va explicar l’alcaldessa, Susana Marqués, aquesta iniciativa “ens permetrà posicionar a Benicàssim com a destí preferent per a moltes persones que, no sols a nivell nacional, si no també a nivell internacional, fixaran les seues mirades en el nostre municipi com el millor lloc per a desenvolupar la seua creativitat i el seu talent”. La primera edil va continuar comentant que “la deslocalització ha arribat també al món laboral pel que cada vegada són més els professionals que busquen entorns més amables per a treballar i Benicàssim, pels seus nombrosos atractius i el nostre estil de vida, és una opció perquè els nous ‘nòmades digitals’ puguen trobar en el nostre municipi el millor lloc per a treballar”.

La campanya destacarà els avantatges per als qui trien Benicàssim com a lloc per a viure: pel seu clima, els seus nombrosos atractius i estil de vida així com la inversió realitzada en infraestructures digitals que permetran atraure talent nacional i estranger, creativitat i innovació, en un entorn únic que combina les seues platges, la muntanya, la proximitat i connexió amb grans ciutats, una àmplia programació de propostes culturals i d’esdeveniments i la possibilitat de desconnexió en un “entorn únic”. La regidora Vanessa Batalla va indicar que “des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicàssim mantenim actius diferents programes de suport als emprenedors, al teixit empresarial, amb els quals estem posicionant a Benicàssim a nivell d’emprenedoria. Benicàssim Activa, Talento Local, i ara, amb ‘Benicàssim, The Place To Become’, volem que aquest posicionament no entenga de fronteres i projectar la nostra imatge de ciutat innovadora i emprenedora a nivell nacional i internacional”.

En aquest sentit, la campanya es dirigeix tant al mercat nacional com internacional i centralitzarà la seua informació en la pàgina web municipal become.benicassim.es, on les persones interessades podran trobar informació de Benicàssim i els seus serveis, possibilitats de residència i fins i tot assessorament personalitzat per a gestions derivades del canvi de residència en cas de requerir-lo.